Manifest cos a cos

Cos a cos és un espai de divulgació, anàlisi i opinió política, social i cultural, en català. L’integrem joves de diversos entorns, amb interessos i perspectives diferents, però amb la mateixa disconformitat envers la realitat que ens envolta.

Aquest projecte neix amb l’objectiu de fomentar un punt de vista alternatiu, crític amb el discurs hegemònic i allunyat de l’academicisme. Proposem una visió conflictiva amb el pensament neoliberal del present, capaç de fer-li front, cos a cos, i de trobar un espai on compartir inquietuds. 

Des de l’esquerra transformadora i alternativa, amb perspectiva interseccional i de classe treballadora, el projecte té com a eixos vertebradors la reivindicació i divulgació de la llengua catalana, la reflexió com a via d’expressió i de combat, i la col·lectivitat entesa com a una unitat lliure i creativa de coneixement. És aquesta col·lectivitat, reforçada per la gran heterogeneïtat de cossos que la conformen, el pilar de totes les nostres creacions, deixant de banda l’individualisme que impregna l’estructura cultural i intel·lectual de l’actualitat.

Volem obrir un espai de creació, reflexió i discussió de totes i per totes, des de la proximitat, des del contacte entre iguals, des del cos a cos.

cos a cos

20 de febrer de 2021

Imatge: Les plongeurs (1942) de Fernand Leger

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s